La nostra pàgina web especialitzada en venda de vins i licors online té a la teva disposició un ampli ventall de productes perquè puguis escollir entre els millors vins que hem seleccionat i triat especialment per a tu.

  • No hi han productes a la cistella.
  • No hi han productes a la cistella.
  • No hi han productes a la cistella.

SOM MEMBRES DE LA RUTA DEL VI D.O. ALELLA

Fa uns anys, va néixer aquesta gran iniciativa per ajuntar tots aquells que d’alguna manera estem lligats a la Denominació d’Origen Alella i al món del vi.

Ja fossin: cellers, restaurants, allotjaments, botigues de vi, viticultors, serveis de tast, serveis de vinoteràpia, bars de vins, agències de viatges, oci temàtic, guies turístics, oficines de turisme, ajuntaments.

Tots amb una inquietud, amb un projecte comú, que era fer arribar al màxim de gent possible la nostra passió per aquesta petita, però rica Denominació d’Origen d’Alella, que cada vegada comprèn més territori i on dia rere dia ens dediquem a crear noves sinergies entre tots.

Per la part que ens toca, hem col·laborat amb cellers, productors d’alimentació locals i l’Ajuntament del Masnou en la Ruta Terra de Mar, on es pot visitar els diferents punts d’interès del poble i acabar amb un maridatge de vins de la DO Alella i productes locals.

També, ens sumem al mes d’Octubre en el Vi+ on cada cap de setmana fem tast gratuïts de productors de vins de la zona.

De la mateixa manera també podem crear sinergies i iniciatives per acompanyar els nostres clients en visites els cellers i fer tast entre vinyes de la DO. Tot pensat per crear una plataforma encarada a l’enoturisme i al plaer per gaudir de la nostra terra.

Sense comentaris

FES UN COMENTARI