La nostra pàgina web especialitzada en venda de vins i licors online té a la teva disposició un ampli ventall de productes perquè puguis escollir entre els millors vins que hem seleccionat i triat especialment per a tu.

  • No hi han productes a la cistella.
  • No hi han productes a la cistella.
  • No hi han productes a la cistella.

CONDICIONS DE COMPRA

Les presents Condicions Generals d’Ús i de Contractació (d’ara endavant, “les Condicions Generals”) regeixen, juntament amb la Política de Privacitat i la Política de Cookies, l’accés i la utilització del lloc web accessible mitjançant el nom de domini www.7devi.com (d’ara endavant, “el Lloc web”), així com la contractació de productes i/o serveis a través d’aquest. El simple accés al Lloc web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari del Lloc web (d’ara endavant, “el “Usuari”) i implica l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. En cas de no estar d’acord amb aquestes Condicions Generals, l’Usuari ha d’abandonar immediatament el Lloc web sense utilitzar-ho.

Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals, l’Usuari manifesta:

– Que ha llegit, entén i comprèn l’aquí exposat.

– Que és major d’edat d’acord amb la normativa vigent en el seu lloc de residència, en cas contrari el menor haurà de comptar amb l’autorització dels seus representants legals.

– Que, en cas que es disposi a contractar algun producte i/o servei, té capacitat suficient per a això.

– Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

L’Usuari ha de llegir atentament les presents Condicions Generals cada vegada que accedeixi al Lloc web, ja que el mateix i aquestes Condicions Generals poden sofrir modificacions.

El titular del Lloc web es reserva la facultat de realitzar, a qualsevol moment, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i configuració del Lloc web.

La modificació d’aquestes Condicions Generals no afectarà als béns o promocions que haguessin estat adquirits prèviament a aquesta modificació.

En cas que 7DEVI encarregui a un tercer de confiança la custòdia de les successives versions de les condicions generals, ambdues parts reconeixen com a única versió vàlida d’aquestes condicions a cada moment aquella que consti en la base de dades del tercer de confiança.

 

1. Informació general del lloc web.

 

Titular: EL REBOST DELS SENTITS, S.C.P.  (d’ara endavant, “7DEVI”).

Domicili social:  Passeig Roman Fabra 25, EL Masnou (Barcelona)

C.I.F.: J65444887

E-mail: info@7devi.com

Telèfon: 931 78 22 97

 

 

2. Condicions de Contractació 

Les presents condicions de contractació regulen les modalitats i les condicions de venda dels productes comercialitzats a la web per 7DEVI.

Tots els contractes per a la venda de productes per part de 7DEVI als seus clients estan regulats per les presents condicions de contractació, les quals formen part integrant i substancial de cada proposta, comanda i confirmació de comanda del producte en si.

Les condicions de contractació aplicables a la seva comanda seran aquelles que estiguin en vigor en la data que s’efectuï el mateix i la mera formalització del mateix implicarà el coneixement i acceptació sense reserves i irrevocable d’aquestes condicions.

 

 2.1.  Selecció dels productes per l’Usuari

Tot Usuari registrat podrà contractar a través del Lloc web la compra de productes.

El procés de compra en 7DEVI es basa en una cistella virtual, a la qual l’Usuari pot afegir els productes que desitgi adquirir.

Per afegir productes a la cistella de la compra, una vegada l’Usuari es troba a la pàgina de descripció del producte i seleccionades les opcions de personalització disponibles, ha de seleccionar l’opció “Afegir a cistella” facilitada.

A tot moment l’Usuari pot accedir i modificar el contingut de la cistella.

 

2.2.  Tramitació de la comanda

Una vegada es trobin en la cistella de la compra els productes que desitgi adquirir, l’Usuari podrà iniciar la tramitació de la comanda, seleccionant l’opció “Veure cistella”, opció que mostrarà a l’Usuari el contingut de la cistella virtual, permetent la modificació dels productes seleccionats i la seva eliminació de la cistella de la compra.

L’Usuari ha d’assegurar-se que els productes indicats en pantalla són els que desitja adquirir i seleccionant la corresponent a l’adreça d’enviament. En aquest punt es mostra el preu total dels productes seleccionats i les despeses d’enviament generades. També en aquest apartat, l’Usuari podrà visualitzar, si escau, les promocions automàticament aplicades a la seva comanda, utilitzar els codis promocionals i/o els xecs regal dels quals disposi.

Prement ”Finalitzar compra”, l’Usuari accedeix a un panell on haurà d’indicar les dades d’enviament; per prosseguir amb el procés de contractació, l’Usuari ha de confirmar la informació de l’enviament, incloent-hi el seu nom complet, telèfon i adreça, emplenant tots els camps marcats com a obligatoris. En aquesta mateixa pantalla l’usuari ha de seleccionar les dades de facturació i les formes de pagament. En aquest moment s’indica de nou a l’Usuari l’import exacte a pagar, resultant de sumar el preu dels productes i les despeses d’enviament.

Seguint l’enllaç “REALITZAR COMANDA”, es conduirà a l’Usuari a la passarel·la de pagament seleccionada. Una vegada tramitat el pagament correctament, es tramitarà la comanda de forma automàtica, confirmant en pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l’Usuari confirmant l’operació.

En aquest apartat l’Usuari podrà incloure les informacions útils que consideri necessàries per al missatger, si bé 7DEVI no pot garantir el seu compliment.

 

 2.3.  Preus

Els preus dels productes són els indicats en la descripció que se’ls adjunta. Tots els preus indicats en la descripció de producte, les despeses d’enviament i altres serveis s’expressen en la moneda Euro (€) i inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (I.V. A), Durant el procés de comanda sempre s’informarà a l’usuari del preu total, inclosos tots els impostos i altres costos tals com a possibles despeses de lliurament.

El preu dels articles no inclou el transport, apareixen diverses opcions a escollir per part del client abans de confirmar la comanda. Tots els preus de transport estan reflectits a l’apartat ”Condicions d’enviament”. Per a comandes especials de gran volum dependrà del volum i pes de l’enviament, en aquest cas 7DEVI es posarà contacte amb el client.

Els preus i ofertes que apareixen en el lloc web són vàlids al moment en què ocorren, tret que altres termes específics a la pàgina web indiquin el contrari. Es poden produir errors en els preus, errors d’ortografia i altres errors.

Durant el procés de confirmació de la comanda, SETDEVI verifica els preus. Si el preu correcte és menor que el preu indicat, es cobrarà a l’Usuari la quantitat menor. Si el preu correcte és major que el preu que apareix en el lloc web, SETDEVI es posarà en contacte amb l’Usuari. Si no existeix manera d’establir comunicació, SETDEVI rebutjarà l’oferta i l’hi notificarà a l’Usuari per correu electrònic.

 

 

2.4.  Forma de pagament

La compra de productes a través de la pàgina web de 7DEVI permet les següents formes de pagament:

– Pagament mitjançant targeta de dèbit o crèdit a través d’un TPV virtual.

– Pagament per Paypal.

7DEVI no té accés a les dades bancàries vinculades als mitjans de pagament i no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament.

7DEVI no acceptarà mètodes de pagament no especificats anteriorment. Si l’Usuari intenta pagar amb qualsevol altre mètode, 7DEVI no serà responsable de la pèrdua del seu pagament o de qualsevol altre dany causat per la seva acció.

Per mantenir la pròpia seguretat de l’Usuari i prevenir el frau, se li sol·licitarà als Usuaris que escullin com a mètode de pagament la targeta de crèdit a través d’un TPV virtual, una sèrie de dades necessàries que apareixeran en un formulari indicant el nom del propietari de la targeta, tipus de targeta, data de caducitat de la targeta i codi de seguretat. Aquest codi de seguretat (CCV) és el nombre de tres dígits que figura en el revers de la targeta de crèdit. En general, apareix a la dreta del nombre de targeta de crèdit.

L’Usuari ha de tenir en compte que l’adreça de facturació s’ha d’introduir exactament com apareix en el seu extracte bancari.

 

 

2.5.  Confirmació de la recepció de l’acceptació

Una vegada finalitzat el procés de compra, l’Usuari rebrà, en l’adreça de correu electrònic designada en el formulari de registre, un correu electrònic de confirmació de forma immediata, on apareixerà l’import exacte, agregant-se les despeses d’enviament corresponents. Des de llavors serà efectiu el contracte de compravenda.

Encara que la botiga online està oberta les 24 hores del dia, la mateixa podria tancar-se per manteniment, que 7DEVI procura fer en horari nocturn per causar les mínimes molèsties als clients.

Amb la finalitat de protegir als clients i mantenir la seguretat de comprar en línia, podem realitzar comprovacions de les dades que l’Usuari aporti en realitzar una comanda. Aquests controls poden incloure la verificació d’adreça i mètode de pagament per prevenir el frau.

Si l’Usuari comet un error en fer la comanda, es recomana contactar immediatament amb el nostre equip a través del telèfon que apareix a la web, que estarà encantat de solucionar el problema. No obstant això, s’aconsella a l’Usuari revisar la seva compra abans de fer la comanda. Abans d’enviar la comanda, l’Usuari té la possibilitat d’editar tota la informació que ha introduït, com l’adreça d’enviament o de facturació, o la informació de la targeta de crèdit, o canviar o esborrar articles en la seva cistella de la compra.

7DEVI pot rebutjar una oferta o cancel·lar una compra en qualsevol de les següents situacions, sense ser responsables de cap dany o cost. L’hi notificarà a l’Usuari per correu electrònic abans d’emprendre qualsevol acció, per tractar de resoldre el problema i retornar qualsevol pagament fet sense deducció:

-La informació de pagament de l’usuari no és correcta o no és verificable.

-Si 7DEVI creu que la comanda pot haver estat efectuat amb finalitats fraudulentes o en relació amb un delicte o una altra activitat il·legal.

-S’ha produït un error involuntari en el lloc web

-7DEVI té raons per creure que l’Usuari no és major d’edat

-L’Usuari no resideix a les zones de venda especificades per a aquesta web o no s’ha pogut realitzar el lliurament en l’adreça que l’Usuari va proporcionar.

 

2.6. Enviament

7DEVI únicament envia els seus productes a: Espanya Peninsular, Illes Balears. No serà possible realitzar el procés de compra a través del Lloc web a destinacions diferents dels indicats. 7DEVI no realitza enviaments de productes a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

La compra de productes en el Lloc web està subjecta al pagament de despeses d’enviament a compte del comprador en els casos especificats que es detallen més endavant.

7DEVI no pot fer-se responsable de la demora en el lliurament de les comandes per causes no imputables directament a 7DEVI, casos fortuïts o de força major.

El lliurament de les comandes es realitzarà al domicili de lliurament designat lliurement per l’Usuari. 7DEVI no assumirà cap responsabilitat quan el lliurament del producte no arribi a realitzar-se com a conseqüència de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades per l’Usuari a aquest efecte, així com en el supòsit en què el lliurament no pugui efectuar-se per causes alienes a 7DEVI, tal com l’absència del destinatari en l’adreça de lliurament.

En cas d’absència del destinatari i sempre que sigui possible, es deixarà nota de pas amb la informació necessària per acordar un nou lliurament al domicili del destinatari o les indicacions necessàries perquè aquest vagi a recollir el producte a un determinat lloc. En tot cas, transcorreguts 7 dies des de l’últim intent de lliurament sense que la comanda hagi pogut lliurar-se, el mateix serà retornat a origen procedint-se a resoldre el contracte.

És d’obligat compliment per part de l’usuari comprador la deguda inspecció de la mercaderia lliurada per part de la companyia de transport, informant en l’albarà d’agència o conforme de lliurament de qualsevol anomalia detectada – falta d’embalums, embalums trencats, embalums oberts, falta d’albarà de lliurament, etc…

A més, s’ha de notificar a 7DEVI de la incidència transcorreguda com a màxim 12 hores després del lliurament de la mercaderia. 7DEVI no es farà càrrec de cap mena de reposició sense el degut compliment sine qua non d’aquestes condicions.

S’entendrà per vàlida i amb poder suficient la signatura estampada en qualsevol conforme de lliurament de mercaderia, sempre que la mercaderia sigui acceptada i no rebutjada en el termini especificat anteriorment.

Les mercaderies, atès que responen a qualitat determinada i coneguda en el tràfic mercantil, s’entendran acceptades pel comprador com a conformes, quant a quantitats i qualitats, si en un termini de 24 hores, a explicar des del lliurament, no manifesten expressament el contrari.

Aquesta clàusula és d’obligatori compliment i 7DEVI no admetrà; cap reclamació sobre quantitat o qualitat transcorregut aquest termini excepte en les especificades a l’apartat de “Devolucions”, ni quedarà obligada a això.

7DEVI garanteix la qualitat i bon estat dels productes que serveix. En cas de defectes d’elaboració o vicis ocults no detectats pel nostre departament de control de qualitat, l’obligació de 7DEVI es limita a les condicions estipulades a l’apartat de “Devolucions” i a la substitució dels productes per altres idèntics sense dret a devolució del preu i a exclusió de qualsevol altre tipus d’indemnització.

Despeses d’enviament i terminis de lliurament.

Les despeses d’enviament i terminis de lliurament dependran de la destinació i del pes de productes adquirits conforme a la taula indicativa exposada a continuació. En qualsevol cas, les despeses d’enviament efectives es detallaran al llarg del procés de compra i el comprador tindrà la possibilitat de revisar aquests costos abans de finalitzar la seva compra. Per enviaments de gran volum posi’s en contacte amb el nostre Departament Comercial al tfn. 931782297

 

 

PES PROVINCIA BARCELONA RESTA CATALUNYA RESTA ESPAÑA BALEARS
2Kg 2,41 3,27 3,99 6,52
5Kg 3,08 4,16 5,07 8,28
10 Kg 3,43 4,64 5,68 9,29
15 Kg 3,86 5,22 6,37 10,43
20 Kg 4,47 6,03 7,35 12,07
30 Kg 5,27 7,50 9,80 16,03
Kg. Adic. 0,21 0,33 0,55 0,79

 

 

Pautes a seguir en incidències en el transport

Un dels objectius de 7DEVI ha estat sempre el de prestar un major servei a tots els seus clients, tant pels productes com pel tracte ofert i sobretot ens interessa el grau de satisfacció del client respecte al servei prestat.

És important que quan es rebin els embalatges es tinguin en compte els següents punts:

  1. Confirmar que el nº d’embalatges que rep coincideixi amb l’indicat per l’agència o el transport.
  2. Comprovació que els embalatges que li lliurin li corresponguin.
  3. Comprovació que els embalatges que vostè rebi estiguin en perfecte estat.
  4. Si observa qualsevol anomalia en l’embalatge que li lliuren ha d’anotar-ho en el paper de l’agència, o bé no accepti l’embalatge deixant constància en el conforme.
  5. Si NO pot comprovar-la, faci constar en el justificant que ferm al transportista el text “PENDENT DE REVISAR” reservant-se el dret de reclamar en el termini d’1 dia (24 hores) excepte en danys visibles/evidents al moment de la recepció.

La fulla de l’agència que vostès signen és el comprovant de tot. Si l’embalatge té un cop i no ho han deixat anotat, l’agència NO es fa responsable. “SETDEVI farà tot el que pugui per solucionar-li-ho sempre que sigui possible.”

Qualsevol incidència que vostès tinguin, comuniqui-ho a temps, ja que 7DEVI, solament disposa de 12 hores per poder realitzar la reclamació del lliurament que s’ha signat com a correcta. No sent així, passat aquest termini estipulat, no podrem realitzar aquesta reclamació. Pot trucar si ho desitja al número de telèfon 931 78 22 97 o bé passant-nos un correu immediatament a l’e-mail info@7devi.com donant-nos la major informació necessària, per poder solucionar-ho.

Al moment que l’agència ens verifica la incidència, 7DEVI procedirà a enviar-li novament la mercaderia sense càrrec.

 

3. Nul·litat i ineficàcia de les clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada total o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia tan sols afectarà a aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les presents Condicions Generals en tot la resta, considerant-se tal disposició total o parcialment per no inclosa.

 

4. Legislació aplicable i jurisdicció competent

Aquestes Condicions Generals es regiran i interpretaran conforme a la legislació espanyola. 7DEVI i l’Usuari acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d’aquestes Condicions Generals, als Jutjats i Tribunals corresponents al domicili de 7DEVI, amb renúncia a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

5. Imatges

La fotografia del producte no és contractual, és a dir, els colors poden tenir diferent tonalitat en diferents pantalles d’ordinador o còpies d’impressora, així com la imatge sempre pot variar una mica respecte de la realitat podent sofrir modificacions en el transcurs del temps.

7DEVI no es responsabilitza de canvis per aquest concepte, encara que estudiarà cada cas de forma individualitzada per garantir la satisfacció final del client. 7DEVI recomana contrastar la informació visual amb la descripció redactada del producte.