La nostra pàgina web especialitzada en venda de vins i licors online té a la teva disposició un ampli ventall de productes perquè puguis escollir entre els millors vins que hem seleccionat i triat especialment per a tu.

  • No hi han productes a la cistella.
  • No hi han productes a la cistella.
  • No hi han productes a la cistella.

UNA COPA DE 7 D’ART (1ª PART)

Molt s’ha escrit de les begudes que s’han emprat al 7é art amb els seus personatges cinematogràfics, marqués, combinats, personatges lligats a un producte, etc. Tot i que aquest fil pretén ser una visió diferent, començarem rendint un homenatge al pare d’aquest fenomen alcoholicinefil (si em permeteu l’aberració ortogràfica).

JAMES BOND

El millor exemple seria James Bond i el seu tan popular dry Martini “revuelto no agitado”. Però les populars pel·lícules i el seu carismàtic protagonista han donat a conèixer molt més que algun vodka, hi ha tot un llistat de productes només a l’abast de les butxaques més generoses.

Han promocionat champagne, caviar, vodka, vermuts, cotxes, rellotges, targes, tot un seguit d’articles de luxe que ens han transportat a una classe de vida que molts només poden somiar.

Aquest és un petit llistat de les marques que ha promocionat, algunes dignes de perdre els sentits. Des de COCA COLA i HEINEKEN, vodka de totes les categories: SMIRNOFF, ABSOLUT, BELVEDERE… Que me’n dieu dels vins i champagnes: CHAMPAGNE BOLLINGER, DOM PERIGNON, VEUVE CLIQUOT,vi  Rothschild DEL 47 o un Pesporter Goldtropfecench del 53. sempre maridats amb un bon caviar beluga i una bona cullerada d’acció trepidant. Que us haig de dir de la resta: roba de BRIONI o TOM FORD, rellotges OMEGA i un bon ASTON MARTIN per suposat. Ara mateix la Edició limitada que hi ha de James Bond més accessible son les dues ampolles de Bollinger edició 007.

Qui no s’ha posat una copa per gaudir d’una gran pel·lícula a casa, i sentir que està en aquells locals sent partícip de les experiències d’aquest personatge i si més no qui no ho ha pensat.

Doncs, ho sento, però no seré jo qui faci un post amb tots els articles, marques i curiositats de James Bond, i no perquè no m’interessi el tema… sinó per no quedar en ridícul davant el meu gran amic i President del Club de Fans de James Bond, el gran Francesc Sirvent.

El que pretenc és fer una introducció, un pròleg al seguit de post que aniré publicant sobre el 7é art i les begudes alcohòliques o no. On no pretenc fer un repàs de totes les que han sortit, sinó més aviat un maridatge propi.

Sense més us deixo l’enllaç on trobareu tot allò que sempre heu volgut saber sobre James Bond i podreu conèixer una mica millor el món 007 de la mà de Frances Sirvent.  https://www.mundo007.com/

 

 

1Comentari

  • 27 julio, 2021
    reply
    Sirvent, Francesc Sirvent

    Molt bo, has captat perfectament l’essència del gentleman, bon vivant i gourmet conegut, com diría ell mateix, Bond, James Bond 007 amb llicència per gaudir dels plaers de la vida que ofereix El Rebost dels Sentits(El Masnou), la botiga on compra l’agent 007.

FES UN COMENTARI